Yleiset ehdot

Jokainen osallistujista hyväksyy ehdot osallistumalla peliin. Hyväksyn, että tmi Esas Firma "Get Out Porvoo - Escape Room" vastaa näiden ehtojen tulkinnasta.

Ymmärrän, että en voi ottaa kuvamateriaalia tai videokuvata varaamani Pakohuoneen sisällä. Ymmärrän, että Pakohuoneen osien tai kokonaisuuksien käyttö, jakaminen, julkinen näyttö tai matkiminen on kielletty. Ymmärrän, että Get Out Porvoo - Escape Roomilla on oikeus käyttää juridisia toimenpiteitä kyseisissä tilanteissa. Ymmärrän, että Pakohuoneen sisältö on immateriaalioikeuksin suojattua liikesalaisuutta.

Ymmärrän, että Get Out Porvoon pakohuoneita ei suositella henkilöille, joilla on sydänsairauksia, suljetun paikan kammoa, epilepsiaa tai vastaavia sairauksia. Ymmärrän myös, että minun täytyy noudattaa Pakohuoneen Sääntöjä (kts. alla). Hyväksyn, ettei Get Out Porvoo - Escape Room ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai haitoista, Pakohuoneen tapahtumista johtuen, jotka seuraavat käynnin aikana tai sen jälkeen.

Jokainen osallistuja on solidaarisesti vastuussa ryhmän jonkun jäsenen aiheuttamasta vahingoista. Get Out Porvoo - Escape Roomilla on oikeus hakea täyttä korvausta laitteille tai muulle materiaalille tapahtuneesta vahingonteosta toimestani Pakohuoneessa tai sen ulkopuolella. Ymmärrän myös, että Get Out Porvoo - Escape Room pidättää itselleen oikeuden keskeyttää peli koska tahansa, jos Pakohuoneen Sääntöjä ei noudateta. Minulla ei ole oikeutta ostettujen palveluiden takaisinmaksuun, jos peli joudutaan minusta johtuvista syistä keskeyttämään Get Out Porvoo - Escape Roomin toimesta.

Ymmärrän, että pelin aloittaminen on kielletty alkoholin vaikutuksen alaisena. Ymmärrän myös, että alkoholijuomien mukaan ottaminen tai käyttäminen Get Out Porvoo - Escape Roomin tiloissa on kielletty, ellei toisin kirjallisesti sovita.

Hyväksyn, että jos emme pääse paikalle varaamanamme aikana täytyy varaus peruuttaa joko varausvahvistuksen kautta tai sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen aikaa. Muuten peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 EUR..

Ymmärrän, että osallistujan suositusikäraja on 16 vuotta. On suositeltavaa että nuoret 12-16 vuotta osallistuvat täysi-ikäisen seurassa tai valvonnassa.

Get Out Porvoo - Escape Room käsittelee joitakin henkilötietoja esim. varauksien hallinnointia ja pelin toteuttamista varten. Todistan, että antamani henkilötiedot ovat oikein. Lisätietoa Get Out Porvoo - Escape Room:in käsittelemistä henkilötiedoista löydät tietosuojaselosteesta.