Tervetuloa Pakohuoneeseen, missä seikkailu odottaa! Oletteko valmiita testaamaan taitonne ja nokkeluutenne? Täällä tehtävänne voi olla mitä vain: pakeneminen lukitusta huoneesta, maailman pelastaminen tai jopa jotain vieläkin jännittävämpää!
Meidän ainutlaatuiset Huoneet ovat nimeltä Tuonela sekä Candyshop Robbery.

Muistakaa, että avain menestykseen on tiimityö ja täysi eläytyminen. Haastakaa itsenne, ratkaiskaa arvoituksia, etsikää kätköjä ja selvittäkää pulmat yhdessä. Mitä syvemmälle pääsette rooleihinne, sitä paremmin pärjäätte. Oletteko valmiita seikkailuun? 

Looginen ja luova ajattelu ovat parhaita työkalujanne. Kiipeily tai voimankäyttö eivät auta, mutta sitäkin enemmän hyvä yhteistyö ja tiimityöskentely tehostavat onnistumistanne. Täällä huone on turvallinen, valvottu monitorin avulla, ja ovi on aina avoinna, joten voitte tarvittaessa poistua milloin haluatte. Olkaa rohkeita, olkaa luovia, ja ennen kaikkea, nauttikaa seikkailusta! 

Pakohuoneeseen varataan aika Slotti-ajanvarauspalvelun kautta. Jos haluatte pelata lyhyellä varoitusajalla, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään saatavilla olevat vuorot.

Maksu suoritetaan käteisellä, laskulla, kulttuuriseteleillä tai lahjakortilla.

Suosittelemme ryhmäkooksi 3-5 henkeä, mutta huoneemme mahtuu myös suuremmille ryhmille. Parempi elämys ja suoritus saadaan jakamalla suuremmat ryhmät (+6 henkilöä) kahtia, varaamalla kaksi peräkkäistä aikaa.

Muistakaa nauttia ja pitää hauskaa! :D