Tuonela (2024)

Tervetuloa seikkailuun! Suosittelemme, että kootte ryhmänne 3-5 henkilöä, mutta voitte toki ottaa mukaan myös suuremman porukan, mikäli haluatte.

Huoneessa on mahdollisuus säätää pelkokerrointa haluamanne mukaan. Jos kaipaatte lisää jännitystä ja haastetta, voimme nostaa pelkokerrointa. Toisaalta, jos haluatte rentoutua ja nauttia seikkailusta ilman liiallista stressiä, voimme myös lieventää pelkokerrointa.

Tärkeintä on, että kaikki ryhmänne jäsenet voivat nauttia seikkailusta parhaalla mahdollisella tavalla. Joten valitkaa ryhmänne koko ja pelkokerroin sen mukaan, mikä sopii teille parhaiten.

Olkoon tämä seikkailu täynnä hauskuutta, yhteistyötä ja jännitystä!

Suositusikäraja on 16 vuotta (eli kyseessä on suositus ei sääntö).

2 hlö € 90
3 hlö € 105
4 hlö € 120
5 hlö € 150
+ € 30 /lisähenkilö 


Candyshop Robbery (2021)

Tervetuloa Mummelin makeiskaupan ryöstöön! Suosittelemme, että kootte ryhmänne 3-5 henkilöä, mutta voitte toki ottaa mukaan myös hieman suuremman porukan tarvittaessa.

Huoneemme on täynnä hulvatonta huumoria ja jännittäviä hetkiä, mutta ei lainkaan pelkoa! Valmistautukaa nauruun ja jännitykseen, kun ratkotte leikkisiä pulmia ja etsitte Mummelin makoisia aarteita.

Muistakaa, että tärkeintä on nauttia seikkailusta yhdessä ja hyödyntää tiimityötaitojanne parhaalla mahdollisella tavalla. Valitkaa sopiva ryhmän koko ja valmistautukaa hauskanpitoon!Suositusikäraja on 16 vuotta (eli kyseessä on suositus ei sääntö).

2 hlö € 80
3 hlö € 90
4 hlö € 100
5 hlö € 125
+ € 25 /lisähenkilö  

Saapukaa pelipaikoille ajoissa. Pidätämme oikeuden tarvittaessa lyhentää peliaikaa ellette saavu paikalle vähintään 5 min ennen varauksen alkua. Hinnat sis. ALV.
* Suosittelemme että 12-16-vuotiaiden ryhmässä olisi myös vähintään yksi aikuinen.