Etsimme pelinohjaajaa ESCAPE ROOM PORVOO GET-OUT pakohuoneisiin!

Ovatko Escape Roomit, eli pakohuoneet tuttuja? Tarjolla on ehkä mielenkiintoisinta työtä mitä kaupungista löytyy.

Oletko motivoitunut, sosiaalinen, innovatiivinen ja innostunut työskentelemään pakopelien pelinvetäjänä, niin jatka lukemista.
Työtehtävääsi kuuluu pelielämyksien ohjaaminen toimipisteellämme, eli asiakkaiden vastaanotto, pelin ohjaaminen, kassatoiminnat, pakohuoneiden valmistelut ja ylläpito. 

On myös mahdollista osallistua pakohuoneiden markkinointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen, eli kyseessä voi olla entistä monipuolisempi ja joustavampi työtehtävä. 
Työ voisi olla loistopaikka innovatiiviselle nuorelle opiskelijalle, joka mielii työpaikan, joka on yhdistettävissä työharjoitteluun, hankkeeseen tai lopputyöhön.

Työaika on joustava ja painottuu iltoihin sekä viikonloppuihin.
Innovatiivisuus, joustavuuskielitaito, esiintymistaito sekä positiivisuus katsotaan luonnollisesti olevan tärkeitä osaamisia joita sinulta toivomme. Huoneemme ovat pelattavissa kolmella eri kielellä, joten eduksi on, että kieli taipuu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

ESCAPE ROOM PORVOO – GET OUT on aloittanut toimintansa Porvoossa vuonna 2016. Ensimmäinen pakohuone Kalevalan Kirous valmistui vuonna 2017 ja avattiin yleisölle alkuvuonna 2018. Toisen huoneen Candyshop Robberyn avajaisia pitkitettiin Covid-19 johtuen syksyyn 2021. Seuraava Pakohuone Tuonela valmistuu Kalevalan Kirouksen tilalle keväällä 2024.

Soita tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: 
0407739449 / info@getoutporvoo.fi